Νέα
 
 

Καλό Καλοκαίρι

30/07/2015

Σας ευχόμαστε όπου και εάν βρίσκεστε, να ξεκουραστείτε και να περάσετε όμορφα!
Είναι ΥΠΟΣΧΕΣΗ μας η φετινή σεζόν να είναι ανανεωμένη, με άριστη διάθεση και προγράμματα χορού τέτοια ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες σας!
ΡΑΝΤΕΒΟΥ λοιπον τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, χορεύοντας-μαθαίνοντας και ΠΑΝΤΑ περνώντας όμορφα !!!

Mega Day Free Dance Lessons.

13/09/2014

Ελάτε να συμμετέχετε και να γνωρίσετε ΔΩΡΕΑΝ 9 διαφορετικούς χορούς.
Η σχολη μας διοργανωνει ολοημερο:

Mega Day Free Dance Lessons    clik here

Σας περιμένουμε μαζί με τους φίλους σας.
Όσοι συμμετέχετε στα δωρεάν αυτά μαθήματα θα υπάρχει ειδική προσφορά στο πρόγραμμα της επιλογής σας.

Ρεματιά Χαλανδρίου ...In Chorus & Φιλαρμονική Χαλανδρίου

03/07/2013

Ο Δήμος Χαλανδρίου και η Φιλαρμονική Χαλανδρίου μας τίμησαν και φέτος με την πρόσκληση τους  να συμμετέχουμε στην πολύ ωραία βραδιά που οργάνωσαν με θέμα το Tango. H Σχολή μας δέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση και με μαθητές και δασκάλους πλαισιώσαμε με τον χορό μας την υπεροχή μουσική της ορχήστρας,  που με την διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Καλαϊτζή μάγεψαν τους παρευρισκόμενους.

...In Chorus & Θέατρο ''ZINA""

07/07/2013

Διεξήχθη η φετινή μας παράσταση στο θέατρο ΖΙΝΑ όπου οι μαθητές της σχολής μας μαζί με τους δασκάλους τους διεκδίκησαν και πήραν το χειροκρότημα των θεατών που και φέτος μας τίμησαν με την παρουσία τους σε μια παράσταση που διακρίθηκε για την ποιότητα και τον άψογο συντονισμό όλων των μαθητών που συμμετείχαν. Σας ευχαριστούμε που για μια ακόμη φορά μας τιμήσατε όλοι.

...In Chorus Party & Kwaba

28/06/2013

Το δεύτερο καλοκαιρινό μας Party έγινε στον εκπληκτικό πολυχώρο του Kwaba δίπλα στην δροσιά  της πισίνας.

Χορέψαμε στους Latin ρυθμούς του Cantante Pedro Santana, απολαύσαμε Salsa Show από την δασκάλα  της σχολής μας Ιωάννα Κωνσταντακοπούλου και τον Υπερίων Βονιντζάκο. Χορέψαμε σε ρυθμούς Zumba με την Official Zumba Instructor  της Σχολής μας Κωνσταντίνα Φιλιπποπούλου  και έγινε απονομή των πτυχίων που άξια  κατέκτησαν οι μαθητές της σχολής μας αλλά και οι δάσκαλοι στις εξετάσεις που έγιναν στην σχολή μας, από τον μοναδικό Ron Montez στις 17 Απριλίου.

Ο χορός συνεχίστηκε μέχρι πρωίας σε Latin ρυθμούς και δεν έλειψαν και οι Ελληνικοί χοροί.